Kesätöihin Radalla Resortiin

Hae mukaan tiimiin!

Etsimme hyviä tyyppejä ja reippaita tekijöitä sekä kokoaikaisiin että osa-aikaisiin työsuhteisiin tulevalle kesäkaudelle 2023 meille Radalla Resortiin.

Haemme sinua, joka haluat olla mukana rakentamassa asiakkaillemme upeita kokemuksia ja hienoja muistoja vierailusta meillä.

Kaikki työtehtävät alkavat perehdytysvuorolla.
Töitä on määräaikaisesti kesä-, heinä- ja elokuun ajan ja työ on kaksivuorotyötä. Avustamme tarvittaessa majoituksen järjestämisessä. Keittiön ja ravintolan työntekijöiltä vaaditaan hygieniapassi. 

Haemme työntekijöitä ravintola- ja majoituspalveluihimme.
Alla tarkempi listaus avoimista kesäkauden työpaikoista. 

Lisätietoja tehtävistä voit kysyä
hotellinjohtajaltamme Saara Niskaselta p. 044 7700429
tai sales@radallaresort.fi

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen sales@radallaresort.fi

Työpaikat kesällä 2023

Kesätyö: kokki

Etsimämme kokki on tiimipelaaja, joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on alan koulutus, hyvä paineensietokyky ja pystyt työskentelemään hektisessä työympäristössä. Tehtävääsi kuuluvat à la carte listan annosten sekä juhlatilauksien ruokien valmistaminen ja esillelaitto.

Kesätyö: Tarjoilija / ravintolatyöntekijä

Etsimämme tarjoilija on ulospäinsuuntautunut ja iloinen asiakaspalvelija. Olet reipas liikkeissäsi ja kykenet itsenäiseen ja työskentelyyn hektisessä työympäristössä erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa. Alan koulutus ja kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Kesätyö: aamiaishoitaja

Etsimämme aamiaishoitaja kykenee itsenäiseen työskentelyyn aamiaisen valmistamisessa ja esillepanossa. Olet reipas tyyppi, jolla on hyvä asiakaspalveluasennetta. Työkokemusta alalta ei vaadita, mutta voidaan katsoa eduksi.

Kesätyö: KESÄAPULAINEN/FOODRUNNER

Etsimämme kesäapulainen on aurinkoinen ja reipas tyyppi, jolla on asiakaspalveluasennetta. Opit nopeasti ja olet valmis itsenäiseen työskentelyyn kiireisessä työympäristössä, jossa autat tarjoilijoita ja keittiöhenkilökuntaa parhaasi mukaan. Työkokemusta alalta ei vaadita, mutta voidaan katsoa eduksi.

RAVINTOLAPALVELUISTAMME

Kesäsesongin aikana Resortin päärakennuksessa sijaitsevassa 100-paikkaisessa kartanoravintola Balladissa tarjoillaan päivittäin buffet-aamiainen
ja à la carte -ruokaa sekä järjestetään häitä ja erilaisia juhlia ja tilaisuuksia. Päärakennuksen edustalla on lisäksi 100-paikkainen rantaterassi ja kartanon alakerrassa on erillinen terassin juomamyyntipiste.

Kesätyö: Kerroshoitaja

Etsimämme kerrossiivooja on huolellinen ja hyvä tyyppi, jolla on asenne kohdallaan. Kykenet itsenäiseen ja työskentelyyn hotellin päivittäissiivouksissa. Sinulla on napakka ote, olet hyvässä fyysisessä kunnossa ja saat paljon aikaan lyhyessäkin ajassa. Työkokemusta alalta ei vaadita mutta katsotaan eduksi.

Kesätyö: vastaanottovirkailija

Etsimämme vastaanottovirkailija on reipas tyyppi, jolla on kokemusta asiakaspalvelusta. Työ vaatii itseohjautuvuutta, tilannetajua ja rutkasti reipasta palveluasennetta. Sinulla on hyvä suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen taito, muiden kielien osaaminen ja kokemus Hotellinx -järjestelmän käytöstä katsotaan eduksi.

Vastaanottovirkailijana toimit hotellin monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, joista tietysti tärkeimpänä vastaanoton asiakaspalvelu- ja myyntitehtävät. Pienessä tiimissä toivomme jokaisen tarttuvan erilaisiin tehtäviin rohkeasti ja asiakaslähtöisesti, olipa sitten kyse aulabaarin tarjoiluista tai juoksevista asioista respan tehtävien ohella.

Majoitus- ja hotellipalveluistamme

Radalla Resortissa on majoitustilaa 80 hengelle: Rantahotellissa on 25 kahden hengen huonetta, päärakennuksen yläkerrassa 5 kahden hengen kartanohuonetta jahotellirakennuksen takana 10 kahden hengen rantahuvilaa.
Resortin alueella on lisäksi kaksi erillistä saunarakennusta ja kokoustalo. Resortin päärakennuksessa kartanossa on huoneiden lisäksi 100-paikkainen ravintola Balladi, sauna- ja kabinettitilat.

EDELLYTÄMME SINULTA

 
 • Hyvää tiimityötä ja yhdessä tekemisen meininkiä
 • Kykyä työskennellä itsenäisesti
 • Ripeää ja iloista työotetta ja asiakaspalvelualttiutta
 • Joustavuutta

TARJOAMME SINULLE

 
 • Mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä vilkkaassa työympäristössä ja inspiroivassa miljöössä
 • Mukavat ja reilut työkaverit sekä esihenkilöt
 • Vähintään Maran TES:n mukaisen palkan
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi omalla alallasi ja työtehtävissäsi
 • Perehdytyksen tehtäviisi
 • Työterveydenhuollon
 • Ateria-, liikunta- ja muita henkilökuntaetuja

Hae jo tänään

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Lähetä hakemus sähköpostilla