Kokoukset ja seminaarit

Tule laajentamaan näköalaasi

Vietä tehokas kokouspäivä mahtavalla näköalapaikalla Iitissä. Radalla Resort sijaitsee järven rannalla, Lahden ja Kouvolan välissä, vain pari tuntia pääkaupunkiseudulta.

Tarjoamme perinteisiä kokouksia, aktiviteettikokouksia ja yön yli kokouksia 5-100:lle henkilölle. Pääkokoustilanamme toimii Klubitalo ”Radalla klubi”. Kokousruokailut järjestetään Kartanoravintola Balladissa, jonne on Radalla klubilta noin 50 metrin kävelymatka, joten kaupan päälle saatte virkistävän happihyppelyn kokousohjelman välissä.

Kokouspaketit

KOKOUS MINI

arkisin 2-4 tuntia alk. 33 €/hlö, minimi 10 henkilöä

Sisältää kokoustilan (2-4h), aamukahvin tai iltapäiväkahvin makealla ja suolaisella tarjottavalla, keitto & salaattilounaan, kokoustekniikan, Wi-Fin. Kokoustilassa on koko päivän tarjolla, kahvia, teetä, tuoremehua.

KOKOUS MIDI

arkisin 6-8 tuntia alk. 41 €/hlö, minimi 10 henkilöä

Sisältää kokoustilan (6-8h), aamukahvin, lounaan kahdella pääruoalla, iltapäiväkahvin makealla tai suolaisella tarjottavalla, kokoustekniikan, Wi-Fin. Kokoustilassa on koko päivän tarjolla, kahvia, teetä, tuoremehua.

KOKOUS MAXI

arkisin 6-8 tuntia alk. 75 €/hlö, minimi 10 henkilöä

Sisältää kokoustilan (6-8h), aamukahvin, lounaan kahdella pääruoalla, iltapäiväkahvin makealla tai suolaisella tarjottavalla, illallisen, kokoustekniikan, Wi-Fin. Kokoustilassa on koko päivän tarjolla, kahvia, teetä, tuoremehua.

Aktiviteettikokous

Aktiviteettikokouksessa yhdistyy tehokas kokouspäivä ja virkistyminen ennalta valitun aktiviteetin parissa. Ryhmän koosta ja vuodenajasta riippuen tarjolla on mm. golfia, jousiammuntaa, joogaa, suppailua, vene- ja kalastusretkiä. Ota yhteyttä, niin rakennetaan juuri sinun ryhmällesi sopiva paketti.

 

Yön yli kokous 

kaksi puolipäivää ja yksi yö, saapuminen klo 10.00, lähtö klo 12.00, minimi 10 henkilöä

Kahden hengen huoneessa alkaen 151€/hlö
Yhden hengen huoneessa alkaen 195€/hlö

Sisältää kokoustilan molempina päivinä, kokousruokailut ohjelman mukaan, kokoustekniikan, majoituksen hotellihuoneessa iltasaunomisineen. Kokoustilassa on koko päivän tarjolla, kahvia, teetä, tuoremehua.

Tulopäivänä:
aamukahvi,
lounas,
iltapäiväkahvi makealla tai suolaisella kahvileivällä,
iltasaunominen,
illallinen ravintola Balladissa

Lähtöpäivänä:
aamusauna ja -uinti
aamiainen,
lounas

KOKOUS kartanon iltapäiväteellä 

Kaipaatko vaihtelua perinteiseen kokouspäivään? Miltä kuulostaisi perienglantilainen iltapäivätee suomalaisella twistillä: skonsseja ja tuulihattuja, suolaisia sormileipiä ja muita asiaankuuluvia teepöydän herkkuja kerrosvadilta tarjoiltuna. Haudutetun teen ja paikallispaahtimon kahvin kera tietenkin. Moderni kartanomiljöö ja upeat järvimaisemat kruunaavat kokemuksen. 

PÄIVÄKOKOUS KARTANON ILTAPÄIVÄTEELLÄ

arkisin 6-8 tuntia alk. 62 €/hlö, minimi 15 henkilöä
Sisältää kokoustilan (6-8h), aamukahvin, keittolounaan, iltapäivän ”afternoon tea” tarjoilun, kokoustekniikan, Wi-Fin. Kokoustilassa on koko päivän tarjolla, kahvia, teetä, tuoremehua.

Iltapäivätee kuohuviinillä +3€/hlö
Iltapäivätee samppanjalla +9€/hlö

Iltapäivätee on mahdollista yhdistää myös yöpyvään kokoukseen tai aktiviteettikokoukseen. 

Tiedustelut ja varaukset: info@radallaresort.fi

Iltapäivätee Radalla

Iltapäivätee -menu

kanttarelliquicheä
kurkku-, lohi- ja kinkku-sormileipiä
skonsseja paahdetun kerman ja hillon kanssa
kermalla täytettyjä tuulihattuja
pikkuleipiä
juustokakkua
kahvia ja haudutettua teetä

Lisäpalvelut kokouksiin

  • Nokipannukahvit ja suolainen ja makea kahvileipä grillikodassa 10€/hlö
  • Opastettu pihajumppa 30 min 15€/hlö
  • Opastettu tarinakierros tiluksilla 45 min 15€/hlö

Kokoustiedustelut ja varaukset