Varausehdot

RADALLA RESORT – VARAUSEHDOT YKSITTÄIS- JA RYHMÄVARAUKSILLE SEKÄ YLEISET JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Päivitetty 11/2022

VARAUSEHDOT YKSITTÄISVARAUKSILLE

Näitä varaus- ja peruutusehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden tekemiin majoitusvarauksiin ja lisäpalveluvarauksiin ellei erityistä sopimusta ole laadittu. Ryhmävarausten varaus- ja peruutusehdot erikseen alla. Ryhmävarauksesta on kyse, kun varaus tehdään ryhmälle, jonka koko on 10 henkilöä tai enemmän, tai varattujen huoneiden määrä on viisi tai enemmän.
Palveluita myy Radalla Resort/Monelle Oy, Y-tunnus 1511532–9.
Mikäli näistä ehdoista poiketaan, tulee osapuolten sopia ehdoista erikseen varauksen yhteydessä.

VARAUS JA VAHVISTUS
Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, asuinosoitteesi, yhteystietosi, saapumis- ja lähtöajankohta sekä maksutapa. Varausehdot astuvat voimaan, kun varaaja on vahvistanut tarjouksen ja saanut tilausvahvistuksen. Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Radalla Resort voi asettaa varauksen ehdoksi erilaisia sääntöjä, varausmaksun suorittamisen tai varauksen vahvistamisen luottokortilla varauksen sitovuuden edellytykseksi. Varauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt. Asiakas on velvollinen tarkistamaan varausvahvistuksen tiedot.
Pakottavista syistä Radalla Resortilla on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen neuvoteltuaan asiasta tilaajan kanssa. Radalla Resort korvaa tällöin tilaajalle siirrosta aiheutuneet välittömät kustannukset.

SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN
Hotellihuone on käytettävissä tulopäivänä klo 15.00 alkaen ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Radalla Resortilla saattaa olla poikkeavia saapumis- ja lähtöaikoja. Jokaisella majoittujalla on pyydettäessä oltava esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Turvallisuussyistä hotellihuoneisiin pääsevät vain hotellin henkilökunta ja sisään kirjautuneet henkilöt. Huoneen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä.
Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja huonetta pidetään varattuna klo 18.00 saakka varaukseen merkittynä saapumispäivänä. Jos saavut tätä myöhemmin, on sinun ilmoitettava hotellin vastaanottoon arvioitu saapumisaikasi. Hotellin vastaanotto on öisin suljettu.

PERUUTUSEHDOT
Majoitusvarauksen voi perua maksutta saapumispäivää edeltävänä iltana klo 18.00 mennessä. Tämän jälkeen perutuista tai saapumatta jättämisistä veloitamme ensimmäisen yön hinnan. Siirrettävän varauksen yhteydessä hintamuutokset ovat mahdollisia. Peruutusmahdollisuus riippuu valitun hinnan ehdoista varaushetkellä. Majoituksen aikana tehty peruutus tai loman keskeytys ei oikeuta takaisinmaksuun.
Varaus tulee perua tai muuttaa aina käytetyn varauskanavan kautta. Mikäli varaus on tehty Radalla Resortin asiakaspalvelun tai verkkosivujen kautta tulee peruuttamiseen tai muutokseen liittyvissä asioissa olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluun info@radallaresort.fi +358 44 066 7053

FORCE MAJEURE JA RADALLA RESORTIN OIKEUS PERUA VARAUS
Radalla Resortilla on oikeus perua varaus ylivoimaisen esteen ns. force majeure- esteen vuoksi tai yrityksestä riippumattomista syistä. Esimerkiksi lakon, tulipalon, vesivahingon, luonnon katastrofin, sotatilan tai muun vastaavan tekijän vuoksi, joka vaikeuttaa yrityksen toimintakykyä. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada mahdollisesti maksamansa summa kokonaisuudessaan takaisin.
Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on Radalla Resortilla oikeus perua varaus.

VAKUUTUKSET
Suosittelemme vieraillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja -tapauksia varten. Radalla Resortilla ei ole velvollisuutta hyväksyä peruutusta ilman peruutuskuluja esim. lääkärintodistuksen tai muun vastaavan perusteella.

MAKSUTAVAT
Radalla Resort hyväksyy tavallisimmat maksukortit. Radalla Resort ei ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja. Jos huonetta ei ole maksettu ennakkoon, on hotellihuone maksettava käteisellä tai luottokortilla paikan päällä hotellissa. Maksukortti tulee esittää saavuttaessa, viimeistään huoneen luovutuksen yhteydessä. Laskutukseen menevistä maksuista tulee sopia etukäteen.

 

KOKOUS- JA RYHMÄVARAUSTEN VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

VARAUS JA VAHVISTUS
Ryhmävarauksesta on kyse, kun varaus tehdään ryhmälle, jonka koko on 10 henkilöä tai enemmän, tai varattujen huoneiden määrä on viisi tai enemmän. Toimitusehdot astuvat voimaan, kun tilaaja on vahvistanut saamansa tarjouksen ja saanut varausvahvistuksen. Varaus on voimassa varauksessa ilmoitetulle henkilömäärälle. Jos henkilömäärä muuttuu, Radalla Resort on oikeus osoittaa varaajalle toinen tila sekä neuvotella uudelleen tilaisuuden yksityiskohdista ja kustannuksista.
Pyydämme ilmoittamaan seuraavat varaukseen liittyvät tiedot viimeistään 7 vrk ennen tilaisuuden alkua:
• nimilista osallistujista sekä mahdollinen huonejako
• osallistujien mahdolliset erityisruokavaliot
• maksutapa ja laskutustiedot
• tilaisuuden ohjelma aikatauluineen

PERUUTUS- JA MUUTOSOIKEUS
10–25 hlön ryhmät: 100 % kuluton peruutus- ja muutosoikeus 14 vrk ennen tilaisuuden alkua.
26–60 hlön ryhmät: 100 % kuluton peruutus- ja muutosoikeus 30 vrk ennen tilaisuuden alkua.
61 hlön ja suuremmat ryhmät: 100 % kuluton peruutusoikeus 60 vrk ennen tilaisuuden alkua.
Ryhmävarauksiin voidaan asettaa ennakkoon maksettava varausmaksu. Mikäli varaus peruuntuu, ennakkomaksua ei palauteta. Peruutus, joka tehdään 10 vrk ennen tai sen jälkeen tapahtuman alkua, veloitetaan 100 % varauksen sovitusta arvosta ellei toisin ole sovittu.
Radalla Resort pidättää oikeuden täyteen korvaukseen palveluista, joita ei voida peruuttaa. Tällaisia ovat esimerkiksi alihankintana tilatut palvelut.

MAKSUEHDOT
Ryhmälle tilattujen palvelujen maksutapa tulee sopia ennakkoon vahvistuksen yhteydessä. Ryhmää laskutetaan yhdellä laskulla per ryhmä. Mikäli ryhmän koko ylittää asiakkaan ilmoittaman henkilömäärän, laskutetaan tilaisuus toteutuneen henkilömäärän mukaan. Käytössä olevat maksutavat ovat ennakkolaskutus sekä luottokortti. Laskutusta varten yrityksen on ilmoitettava voimassa olevat laskutustiedot etukäteen. Jälkilaskutuksesta laskutuslisä on 10 euroa / lasku. Radalla Resort voi tarvittaessa tehdä koko- tai osaennakkolaskun varauksesta.

 

YLEISET JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Radalla Resortissa noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos rikot näitä sääntöjä, voidaan sinut välittömästi poistaa hotellista. Sinun on kuitenkin maksettava majoituksesi ja tilaamiesi lisäpalveluiden hinta etkä voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista. Turvallisuussyistä vain hotelliin sisään kirjautuneet henkilöt päästetään hotellihuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin. Huone- ja tilakohtainen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä.

ASIAKKAAN VASTUU VAHINGOSTA
Asiakkaana vastaat tahallasi tai huolimattomuudellasi aiheuttamistasi vahingoista (kuten tupakoinnista huoneessa), jonka sinä tai sinun vieraasi tai lemmikkieläimesi aiheuttavat huoneelle tai hotellin muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä hotellin muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen. Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

RESORTIN VASTUU
Radalla Resort ei vastaa asiakkaan huoneeseen tai hotellin yleisiin tiloihin jätetyistä tavaroista.
Resort ei vastaa hotellin pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta.
Majoitusyksiköiden varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on tehtävä jo saapumispäivänä tai mahdollisimman pian, jolloin hotellilla on mahdollisuus korjata virheet. Radalla Resort ei ole velvollinen hyvittämään asiakasta jälkikäteen tehdyistä huomautuksista.

LÖYTÖTAVARAT
Säilytämme Resortin tiloista löytyneitä tavaroita veloituksetta löytöpäivästä alkaen kuukauden ajan.
Voit tiedustella huoneeseen tai yleisiin tiloihin jääneitä löytötavaroita Resortin vastaanotosta: info@radallaresort.fi +358 44 066 7053
Jos tavarasi on löydetty, voit joko:
• noutaa löytötavarat kuukauden sisällä
• voimme postittaa löytötavarat asiakkaan kustannuksella

AVAIMET
Majoittujalle annettuja avaimia on säilytettävä huolellisesti, eikä niitä saa luovuttaa muille kuin niille henkilöille, joiden on ilmoitettu majoittuvan huoneessa. Jos avain katoaa, asiakkaalta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet kustannukset. Huomaathan, että oven avauksesta yöaikaan saattaa tulla lisämaksu.

TUPAKOINTI RESORTIN ALUEELLA
Tupakointi ja avotulen teko (ml. kynttilöiden, suitsukkeiden ja vastaavien polttaminen) huoneissa ja muissa hotellin tiloissa on ehdottomasti kielletty ja voi aiheuttaa automaattisen palohälytyksen. Kiellon vastaisesti toiminut henkilö vastaa kaikista tästä aiheutuvista hälytys-, huolto- ja siivouskuluista.
Tupakointi on sallittu ainoastaan Radalla Resortin osoittamilla erillisillä tupakointipaikalla hotellin alueella tai välittömässä läheisyydessä.

LEMMIKIT HOTELLISSA
Lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan lemmikkihuoneisiin. Radalla Resortin alueella tervetulleita myös ulkoterassille. Kartanorakennukseen eikä ravintolaan ei ole pääsyä.
Lemmikeistä tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä, sillä lemmikkihuoneita on rajallisesti. Lemmikin kanssa sisään kirjautunut henkilö on henkilökohtaisesti vastuussa eläimen hyvinvoinnista sekä mahdollisesti lemmikin hotellille tai sen muille asiakkaille aiheuttamista vahingoista ja kuluista. Lemmikki ei saa aiheuttaa häiriötä muille hotellin asiakkaille.

ALAIKÄISEN MAJOITTUMINEN
Majoitusvarauksen voi tehdä vain 18 vuotta täyttänyt henkilö. Alaikäiselle palveluita tai tuotteita varaava on täysin vastuussa alaikäisestä ja hänen esiintymisestään Radalla Resortissa, riippumatta siitä oliko varaaja itse mukana tai ei. Yksin majoittuvalla alaikäisellä tulee olla mukanaan vapaamuotoinen huoltajan suostumus majoittumisesta. Ilman huoltajaa majoittuvalta alaikäiseltä vaaditaan henkilöllisyystodistus ja huoltajan yhteystiedot sisäänkirjautumisen yhteydessä.