Aktiviteetit

Resort lähialueineen tarjoaa loistavat virkistys-, retkeily-, ulkoilu- ja aktiviteettimahdollisuudet.

Resortin lapsiystävällisestä rannasta pääsee mukavasti suppailemaan, venelaiturilta starttaavat ennakkoon varatut ohjatut kalastus- tai veneretket. Venelaituristamme pääsee myös uudelle vesiväylälle, Kimolan kanavalle.

Iitti Golf, Suomen kaunein jousiammuntarata ja Radansuun yleinen uimaranta lasten leikkipaikkoineen sijaitsevat kivenheiton päässä Resortista.

Radansuun retkipolulle pääsee Resortin pihasta.

Lähistöllä on pyöräilijöille erityyppisiä ja -pituisia pyöräilyreittejä, huimapäisimmille tarjolla on myös ohjattuja maastopyöräretkiä välineineen.

Autolla liikkuville lähiseudulta löytyy useita suosittuja käyntikohteita mm. Maailmanperintökohde Verlan Tehdasmuseo, Kimolan Kanava, Repovesi, Tykkimäen huvipuisto, Mustila Arboretum, Olgan Farmi ja luonnonmuovaama linnavuori, Hiidenvuori.

Ulkoilu­aktiviteetit

Golf

Kiinnostaako golf-loma? Radalla Resortin naapurissa sijaitsee Iitti Golf, 18-väyläinen, hyväkuntoinen ja luonnonkaunis kenttä kahden järven välissä. Kenttä on rakennettu Niskaportin tilan maille, jolta löytyy historiaa aina 1600-luvulle saakka. Varaa golf- ja majoituspaketit

Lähialueella on myös muita golfkenttiä: Koski-Golf – 20km Resortilta, Kymijoen maisemissa Kouvolan Kuusankoskella sijaitseva par 73 kenttä ja Lahden Golf – 50km Resortilta, Lahden Takkulassa sijaitseva kahden kentän kokonaisuus.

Pyöräily Radalla aktiviteetit

Resortin ympäristössä ja lähialueilla on paljon eri tyyppiseen pyöräilyyn sopivaa maastoa niin omatoimiseen fillarointiin, kun ohjattuihin retkiin.

Hotellilla on 6kpl polkupyörää majoittujien käyttöön, pyörän voi lainata Resortin vastaanotosta. Pyöriä ei voi varata etukäteen.

Radalla Resort on pyöräily-ystävällinen kohde. Saimme alueen ensimmäisenä toimijana Tervetuloa Pyöräilijä -tunnuksen

Welcome cyclist - Tervetuloa pyöräilijä

Pyöräilyreittivinkit

Kausala-Mustalampi-Kausala – pituus 18km
Iitin kirkonkylän kierto – pituus 20km

Retkipyöräily: Kimolan kanavan kierros, retkipyöräilyreitti – pituus 117km

Suomen kaunein jousiammuntarata, Iitin jousiampujien luotsaama ”Kymppiranta” sijaitsee Resortin naapurissa. 

Kentällä on mahdollista tutustua jousiammuntaan. Yksilökäynnit valmennusvuoroilla ti ja pe klo 17.30-19.00. 

Ryhmävaraukset ennakkoon ryhmäkoko max 10 hlö. 

Kymppirannan esittelyvideo.

Kalastus Radalla aktiviteetit

Lähde ammattitaitoisen kalastusoppaan matkaan ikimuistoiselle kalastusretkelle Urajärvelle Resortin venelaiturilta tai päiväretkelle tunnin ajomatkan päähän Kotkan saaristoon. Kalastusretkiä järjestää Predator Fishing Finland

Suppailua radalla sup-laudat

SUP-lautailu eli suppailu on lapsille ja aikuisille sopiva vesiliikunta ja ajanviete muoto. Vuokraa lauta ennakkoon tai Resortin vastaanotosta aukioloaikoina ja lähde omatoimiselle seikkailulle Urajärven luonnonkauniisiin maisemiin. Tarjolla on myös ohjattuja retkiä ryhmille.

Katso suppailun introvideo

Hinnat:
SUP-laudan tuntivuokra – 15€
Lisätunti – 10€
Alle 15-vuotiaat 10€

SUP-vuokraan sisältyy:

  • Käyttövalmis SUP-lauta
  • Karkuremmi
  • Lapsille ja aikuisille sopiva, säädettävä mela

Miten olisi lempeät löylyt suppailun jälkeen? Varaa Suppaa ja sauno -paketti. Paketti sisältää 2h omatoimista suppailua ja tunnin oman saunavuoron kartanon kellarisaunassa.

Lisätietoja ja varaukset Radalla Resortin vastaanotosta:
info@radallaresort.fi
p. +358 44 066 7053

Retkeily

Resortin ympäristö

Resortin ympäristössä ja lähialueilla on monipuoliset ulkoilu- ja retkeilymaastot. Iitin kunnan sivuilta löytyy kattavat tiedot alueen retkeilyreiteistä, laavuista, vaellus- ja hiihtoreiteistä.

Hiidenvuori

Lyhyen ajomatkan päässä (17,5km) Resortilta löytyy yksi alueen upeimpia luontokohteita, Hiidenvuori – luonnon muovaama linnavuori.

Radansuun luontopolku

Radansuun retkipolulle pääsee Resortin pihasta. Noin 8km pituinen polku kiertää Radansuun kylän.

Repoveden Kansallispuisto

Repovesi on upea, luonnonkaunis, neljän vuodenajan monipuolinen eräretkikohde, joka soveltuu niin kokeneille, kuin aloittelevillekin retkeilijöille. Radalla Resortista matkaa Repovedelle matkaa on 54km.

Veneretket

Ohjattuja jokiveneretkiä Urajärvellä ja mm. Repoveden Kansallispuistossa järjestää KymiSun

Ajankohtaiset tarjoukset